Kragujevac: Ugašen odbor Demokratske stranke!

Izvršni odbor Demokratske stranke raspustio je gradski odbor u Kragujevcu, navodno zbog podrške lokalnoj vlasti Srpske napredne stranke i Radomira Nikolića u izglasavanju kredita a zapravo zbog „seče Pajtićevih knezova“ koju sprovode Šutanovac i Kena, nove gazde bednog ostatka Demokratske stranke

ds-dubre-za-kalendar

Zvanično saopštenje centrale Demokratske stranke je da je odbor ugašen kao zbog navodne saradnje sa naprednjacima, mada te saradnje nije ni bilo!

– Postoji jasna odluka Glavnog odbora Demokratske stranke koja kaže da nema i neće biti saradnje sa Srpskom naprednom strankom i svi gradski i opštinski odbori moraju tu odluku da poštuju do kraja. Organi naše stranke neće gledati nikome kroz prste. Sa Srpskom naprednom strankom nemamo zajedničke vrednosti niti ciljeve. Jasno je da je reč o vlasti koja je za četiri godine građane Srbije dovela na kolena, dok je naš cilj da poboljšamo standard građana i stavimo život na prvo mesto – izjavio je potpredsednik Demokratske stranke.

Međutim, iz izvora u DS-u saznaje se da nove gazde Demokratske stranke Šutanovac i Kena čiste partiju od Pajtićevih kadrova!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.