Ljubav legionara i pevačice krunisana veridbom

Ljubavna priča Vanje Tomić i Aleksandra Milovanovića iz Osečine kraj Valjeva je neobična. Najblaže rečeno. I takva je bila od početka: Aleksandar je bio vojnik u Legiji stranaca, a ona pevačica po klubovima.

Poznavali su se godinama, ali nikada nije bilo indicija da će to poznanstvo prerasti u nešto više. Onda su putevi počeli da im se ukrštaju: Aleksandar je dolazio da je sluša u klubovima u kojima je nastupala.

Rodila se simpatija, flert i na kraju ljubav.

A ljubav su pre nekoliko dana, na koncertu Željka Vasića u Kombank dvorani – krunisali iznenadnom veridbom.

Nije se znalo ko je te večeri bio nasmejaniji: Da li Aleksandar, da li Vanja, da li kuma Aleksandra, koja je čitavu veridbu organizovala.

Aleksandra Mitrović, bivša manekenka koja je nedavno pokrenula sajt na kom promoviše jedinstvenu “uslugu” – prosidbu iz snova – pokazala je na delu kako izgleda kada profesionalci uzmu stvar u svoje ruke i organizuju događaj koji će se pamtiti do kraja života.

I Vanja i Aleksandar su joj na tome zahvalni.

Legionar priznaje da mu nije bilo svejedno:

Uz pomoć kuma Milana Pavlovića i naše zajedničke drugarice, Aleksandre Mitrović, došao sam na ideju da zaprosim Vanju baš na Željkovom koncertu... Priznajem da sam za romantične stvari ipak onaj najklasičniji muškarac i vojnik, kom deo mozga za ovakve stvari ne funkcioniše kao drugim ljudima. Milan je bio zadužen za organizaciju dolaska na koncert, za koji smo Vanji rekli da su karte rođendanski poklon za nju, dok je Aleksandra, koju smo kasnije uzeli takođe za kumu, bila zadužena za ostalo – rekao je za Blic. – Ja sam bio tu da se trudim da ostanerm miran i staložen, pošto su mi se ruke i glas drhtali. Iako sam znao da me voli, jedva sam dočekao da mi kaže „DA“ pošto su mi se noge odsekle od neizvesnosti i treme..

Šta mislite o ovome?

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*