Predsednički kandidat manjeg dela pokojnog DOS-a i bivši omiljeni saradnik i ministar svrgnutog žutog diktatora Borisa Tadića, Vuk Pozderac Jeremić, ukrao je (!) slogan kandidatu naroda Saši Mirkoviću, iako plaća u milionskim ciframa brojnu ekipu nazovi „marketinških stručnjaka“ * Mirković je izrazio nevericu i ogorčenost zbog ovog nečasnog poteza Vuka Pozderca Jeremića * Pored toga što voli da krade novac, izgleda da žuti lopov Jeremić krade sve što može i sve što stigne * Žuti lopov jednom, žuti lopov uvek, kaže poslovica

vuk-pozderac-jeremic-ukrao-slogan-sasi-mirkovicu

Estradni menadžer Saša Mirković ušao je prvi u predsedničku kampanju još prošle godine, sa sloganom KANDIDAT NARODA, NE PARTIJA, što je lako proverljivo na njegovom oficijelnom sajtu www.sasamirkovic.com i pratećoj Fejsbuk stranici www.facebook.com/serbianpresident.

Na toj stranici postoji i fotografija (pogledati na linku) koja dokazuje da je Mirković još u Oktobru prošle godine ušao u kampanju sa pomenutim sloganom. Takođe, i na Fejsbuk stranici koja prati Jeremićevu kampanju postoji fotografija (pogledati na linku) koja pokazuje da je tek danas volšebno postavljena naslovna fotografija sa sloganom koji je očigledno ukraden Saši Mirkoviću!

Ovo je neviđena bruka za jednog političara i predsedničkog kandidata! Ovo se jednostavno ne radi, Jeremić je brutalni plagijator a ovo može imati čak i sudski epilog, jer se radi o transparentnoj krađi intelektualne svojine!

Pored toga što je lopov, Jeremić je i lažov! Jer, iza njegove kandidature stoje partije a ne narod, i to one partije koje su se pokazale kao lopovske! Na primer, Jeremićevu kandidaturu podržale su Zajedno za Srbiju poznatog žutog lopova Dušana Petrovića, kragujevačka frakcija Srpskog pokreta obnove koja se predstavlja kao Zajedno za Šumadiju a koja je ojadila Kragujevac, frakcija Tadićevog SDS-a koja se sada zove Pokret za preokret, Tadićev SDS i Nova Srbija.