Kandidat za gradonačelnika Zaječara i bivši kadar Danice Drašković i Mlađe Dinkića, Boško Ničić, pretio je „gepekovanjem“ svom sugrađaninu Aleksandru Milivojeviću Pjeru, koji je zbog toga podneo krivičnu prijavu zbog „ugrožavanja sigurnosti“ * Boško Ničić, koji je na čelu Zaječara bio čak devet godina (!), i koji je zbog toga (a i zbog fizičke sličnosti!) dobio nadimak „timočki Gadafi“, ojadio je i zadužio ovaj grad za čak 2,5 milijardi dinara!!!

Ničić je “gepekovanje“ najavio na svom fejsbuk profilu, a Milivojević je nakon toga obavestio policiju.
– Obzirom da “gepekovanje“ znači ubiti nekog pa ga zatim strpati u gepek, veoma ozbiljno smo shvatili ovu pretnju. Obavešten je Beograd, zaječarski javni tužioci Osnovnog i Višeg suda i čekamo dalji nalog – saznajemo nezvanično od čelnika zaječarske policije.

Milivojević se tokom noći, nakon što je od prijatelja obavešten, kako kaže, šta mu se sprema, obavestio policiju.
– Bojim se za svoj život i tražiću zaštitu policije – kratko nam je rekao Milivojević u telefonskom razgovoru.

Zaječarci nemaju lepe reči za svog „timočkog Gadafija“.

– Ovo je neviđena bruka i sramota! Kakav je to kandidat za gradonačelnika koji hoće da gepekuje komšije?! Pa zar za takvog čoveka treba da glasamo sad u Nedelju da nam opet bude gradonačelnik?! Ne verujem da će iko normalan da glasa za Ničića, koji je izgubio svaki kompas! – kaže M.I., Zaječarac koji je želeo da ostane anoniman u strahu od mogućeg „gepekovanja“ koje najavljuje za sve političke neistomišljenike Boško Ničić.

Podsećamo, u Nedelju se održavaju lokalni izbori u Zaječaru.