Nestala devojčica iz Feketića!

Valentina Požonji (18) iz Feketića izašla je iz kuće oko 15.30 sati, pre dva dana, u nedelju i od tada joj se gubi svaki trag

 Učenica četvrtog razreda Poljoprivredne škole u Bačkoj Topoli poslednji put je viđena u Lovćencu u ulici koja vodi ka železničkoj stanici, gde je videla njena komšinica koja je zaobišla automobilom.

– Raspitivali smo se i žena koja živi u blizini nam je rekla da je isto videla. Prepoznala je sa fotografije i seća se i da je imala ranac. Zapamtila je kako trči sa stanice u pravcu nečega ili nekoga, ali ne znamo da li automobila, kombija ili možda neke osobe.

Žena pokušava da se priseti detalja, ali znamo da se nije ukrcala na voz. Pošto je bila proslava u blizni u tom delu je bilo puno kola, a ovde nema kamera. Pre toga je Valentina bila kod kuće i sve je bilo u redu, ali je pre nestanka imala jedan telefonski poziv – priča zabrinuti otac Mihalj Požunji i dodaje da njegova ćerka nije imala momka niti drugaricu sa kojom je bila nerazdvojna.

Valentina nije ponela sa sobom mobilni telefon.

Valetina Požonji je visoka 1,70 metara, ima smeđu kosu i smeđe-zelene oči. Kada je nestala imala je na sebi crne pantalone, plavi kaput, smeđi džemper, crne patike i nosila je krem-žuto – crni ranac.

Svi koji znaju nešto o devojci mogu da se jave njenom ocu Mihalju Požonjiju na broj 060/473-88-90

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *