Niš: Uhapšen ubica Miloša Radojkovića

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u ovom gradu, uhapsili su D. M. (33) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo


Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Podsetimo, Aleksinčanin Miloš Radojković (25) ubijen je u sredu sa najmanje deset metaka ispred kuće u kojoj je živeo u niškom naselju Beverli Hils. Ubica ga je zaskočio iz mraka i u njega sasuo rafal, Radojković je pokušao da mu pobegne, ali je preminuo u garaži u koju se sklonio.

Izvesno da je mladić imao neprijatelje, jer su mu dva puta paljeni automobili.

Sve ukazuje da je ubica dobro poznavao Radojkovićevo kretanje, jer ga je napao ispred kuće u kojoj je živeo kao podstanar.

– Neposredno pre ubistva Miloš je doneo trudnoj supruzi kolače. Ubrzo je izašao iz kuće, startovao motocikl koji je parkirao ispred kuće kada je ubica sasuo u njega kišu metaka. On je uspeo da dođe do garaže, ali je tu pao kraj svog vozila „audi“ i preminuo – kažu naši sagovornici iz istrage.

Ožalošćena rodbina i prijatelji pristizali su danas u njegovu iznajmljenu kuću u Nišu, ali i u dom njegovog oca Bojana u aleksinačkom selu Tešica. Među njima je bila i žena koja se predstavila kao tašta poginulog mladića. Suznih očiju, podbula od plača sa cvećem u rukama jedva je prozborila:

– Nemojte molim vas, ćerka mi je trudna, u sedmom je mesecu, imamo i bebu, mnogo smo potreseni. Imajte respekta, molim vas – kazala je ova žena.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.