Novi Pazar: Uhapšen naoružani „građanski aktivista“ Irfan Cale Ugljanin zbog pretnji Vučiću!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova PU Novi Pazar lišili su slobode aktivistu Irfana Caleta Ugljanina, nakon što su kod njega pronašli pištolj marke „glok“, javlja SIA.


Policija je u rutinskoj kontroli zaustavila Ugljanina, kod koga je pronađen pištolj.

On je priveden u prostorije PU Novi Pazar, gde se ispituju okolnosti ovog incidenta.

Kako se navodi, pozivajući se na nezvanična saznanja, Ugljaninu je određeno policijsko zadržavanje zbog krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Nakon toga će biti priveden nadležnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

GRAĐANSKI AKTIVISTA S PIŠTOLJEM ZA POJASOM

“Eto i predsjednik u kriminano leglo. Sad braćo i sestre glasajte”,  naveo je u je jednom postu, uz fotografiju predsednika Srbije u restoranu.

On je u jednom restoranu u centru Novog Pazara 1. februara ove godine, pred više očevidaca, fizički napadnut od strane tri lica i tom prilikoM su mu nanete telesne povrede.

Irfan Cale Ugljanin je postao poznat javnosti nakon javnih istupa i uživo javljanja na fb-u u kojima je čelnike Gradske uprave u Novom Pazaru optuživao za razne malverzacije i korupcionaške afere, a oformio je i udruženje građana “Pazarski građanski pokret”.

Predstavnici lokalne samouprave Novog Pazara su tada najavljivali da će protiv Irfana Ugljanina pokrenuit sudske postupke zbog, kako su naveli, zbog iznošenja neistina i povrede časti i ugleda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *