OČEKIVANO: dr Jovana Stojković podnela ostavku

Kontroverzna političarka koja je ranije bila angažovana u pokretima Srpska vertikala i Dostojni Srbije a sada predsednica pokreta Živim za Srbiju i predsedavajuća koalicije „Čuvari Srbije“ dr Jovana Stojković uvažila je zahteve većine članica te koalicije, dala je ostavku i zajedno sa svojim pokretom napustila je pomenutu koaliciju.

Podsećamo, zahtevi za njenom ostavkom usledili su nakon njenog otkazivanja protesta ispred Pinka koji je trebao da se održi u Subotu 6. Oktobra ali je dr Stojković taj skup samovoljno otkazala dan uoči održavanja skupa pod izgovorom da „režim sprema incidente, tuču i hapšenje organizatora protesta“.

Gotovo sve članice koalicije osudile su tu njenu odluku i zatražile danas od nje momentalnu ostavku na funkciju predsedavajuće što je dr Stojković uvažila i podnela ostavku na mesto predsedavajuće ali i na članstvo u koaliciji, verovatno svesna štete  koju joj je nanela samovoljnim otkazivanjem protesta.

U koaliciji Čuvari Srbije ne kriju zadovoljstvo što je Jovana Stojković sama odlučila da ode jer bi, u suprotnom, bila jednoglasno smenjena.

Ove koalicija najavljuje nastavak borbe protiv aktuelnog režima i njegove udarne medijske pesnice Pink televizije.

Pročitajte i ovo:

4 Thoughts to “OČEKIVANO: dr Jovana Stojković podnela ostavku”

  1. Steta za doktorku.Mora da postoji neki veliki rszlog.ili zivotna ucena od mocnika.Njen dotadasnji rad je bio besprekoran

  2. Верујем да није то урадила без дебелог разлога! Она је паметна и одговорна жена, а не усијана глава !

  3. Никола Алексић

    Најзад су је и други прочитали!

Ostavite komentar

%d bloggers like this: