Odloženo suđenje Jasmini Bajović optuženoj za ubistvo supruga!

U Višem sudu u Beogradu danas je odloženo suđenje Jasmini Bajović, optuženoj za ubistvo supruga Milorada Bajovića u novembru 2021. godine u kući u Surčinu.

Suđenje je odloženo za 1. mart na zahtev branioca okrivljene kojem je tek danas uručen nalaz i mišljenje veštaka sudske medicine Vladimira Živkovića, pa je tražio rok od tri dana da se sa njim upozna i da se izjasni.

Branilac treba da se izjasni da li traži da se veštak pozove na sledeće suđenje ili da se njegov nalaz i mišljenje usaglašava sa veštakom Gavrilom Šćepanovćem.

Sudija je tužiocu i braniocu rekla da za sledeći pretres, ukoliko se održi, nakon veštaka, spreme izlaganje završih reči, nakon kojih sledi izricanje prvostepene presude.

Optužnicom Jasmina Bajović se tereti da je supruga izbola nasmrt nakon svađe.

Ona je na početku suđenja u svojoj odbrani tvrdila da je njen muž stalno pio i da je u takvom stanju stalno maltretirao nju i decu.

Iznoseći odbranu optužena je rekla da je i na dan ubistva njen suprug došao pijan, provocirao je i udario nekoliko puta, nakon čega je ona uzela nož i ubola ga, tvrdeći da je to možda mahinalno uradila i da nije imala tu nameru.

Nakon incidenta optužena i jedan od sinova su ubijenom stavili peškir preko rane i pozvali hitnu pomoć.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *