Odžić: Budućnost Vojvodine je u rukama Vojvođana

RSS SIA

 • Centar DBA: Puna podrška borbi protiv mafije
  Iako naša policija odlično radi svoj posao, u Srbiji se poslednjih godina vodi pravi rat među klanovima koji uglavnom i nisu iz Srbije. Sa druge strane, mnoge je iznenadilo i hapšenje lica za koje su mnogi verovali da nije moguće da im se tako nešto dogodi. The post Centar DBA: Puna podrška borbi protiv mafije […]
 • Centar DBA: Instagram postaje raj za pedofile
  Internet je pružio velike mogućnosti ali koliko ima prednosti toliko ima i mana. Jedna od opasnijih stvari jeste što je internet otvorio mogućnost pedofilima i raznim drugim predatorima da vrbuju svoje žrtve. The post Centar DBA: Instagram postaje raj za pedofile appeared first on SIA.
 • Vlada Srbije usvojila 7 novih mera, sve se zatvara od 18.00 sati!
  Vlada Srbije propisala je nove mere, koje će početi da se primenjuju od utorka ujutru, pa narednih 10 dana, a prva od njih je skraćenje radnog vremena do 18 sati restoranima, kafićima, barovima, klubovima, kladionicama i tržnim centrima. The post Vlada Srbije usvojila 7 novih mera, sve se zatvara od 18.00 sati! appeared first on […]
 • Preminuo patrijarh srpski Irinej
  Patrijarh srpski Irinej (91) preminuo je jutros u Vojnoj kovid bolnici "Karaburma" gde se nalazio na lečenju zbog zaraze korona virusom. The post Preminuo patrijarh srpski Irinej appeared first on SIA.
 • Srbija naručila čak 3,8 miliona vakcina protiv korone!
  Osim obezbeđenih 1,8 miliona doza, premijerka najavila i mogućnost naručivanja još dva miliona vakcina protiv korone Srbija će biti među prvim zemljama koje će dobiti vakcinu protiv kovida 19, a pored 1,8 miliona doza, koliko je već obezbeđeno prema najvama predsenika Srbije Aleksandra Vučića, razmatra se i nabavka dodatnih dva miliona doza, otkrila je juče […]

Budućnost Vojvodine zavisi od nas, Vojvođanki i Vojvođana, ona je naša i nikada više ne sme biti u tuđim rukama.

Vojvođanska partija, članica koalicije Vojvođanski front, pozdravlja najavu ukidanja vanrednog stanja i policijskog časa u Srbiji i Vojvodini.

Smatramo da je nakon ukidanja vanrednog stanja neophodno i dalje poštovati propisane mere Svetske zdravstvene organizacije kao vid zaštite od eventualnog novog širenja pandemije izazvane Covid 19 virusom. Sa druge strane i u najskorijoj budućnosti, očekujemo otvaranje najšireg mogućeg društvenog dijaloga na temu preuzimanja odgovornosti za budućnost države nakon sada već izvesnih negativnih posledica sa kojima će se suočiti čitavo naše društvo. U tom smislu, smatramo da je važno što pre odmrznuti započete izborne radnje, otvoriti medije za sve učesnike izbora, održati fer i poštene izbore kao prvi korak ka uspostavljanju novih političkih odnosa koji će biti u skladu sa novonastalom situacijom u kojoj se nalazi naša država.

Evropski put Srbije i Vojvodine mora biti nastavljen mnogo brže i bez alternative, vladavina prava i pravna država, građansko društvo i antifašizam kao temeljna društvena vrednost, decentralizacija državnog sistema vlasti kroz budući Ustav republike Srbije i definisanje ustavno pravnog položaja Vojvodine kao zajednice ravnopravnih građana, uz puno uvažavanje principa demokratičnosti i jednakosti, za sve nas okupljene u Vojvođanskom frontu su teme od suštinskog značaja i javnosti su predstavljene kroz Memorandum o budućnosti Vojvodine koji je potpisalo deset političkih stranaka i organizacija iz Vojvodine.

Budućnost Vojvodine zavisi od nas, građanki i građana Vojvodine, ona je naša i nikada više ne sme biti u tuđim rukama. Zato je važno da smo zajedno i da se zajedničkim snagama izborimo za nju, upravo onako kako to čini Vojvođanski front, kao jedina alternativa aktuelnom režimu, ali i nacionalističkoj opoziciji Srbije.

Vreme je za Vojvodinu!

RSS Sport – Dnevni sportski list

Pokrenite komentarisanje

Ostavite komentar: