OTKRIVAMO: Evo ko će zabavljati Kragujevčane TRI DANA za Dan grada!

U Kragujevcu će povodom Dana grada – Đurđevdana 5., 6. i 7. maja biti organizovan muzički spektakl na platou ispred Skupštine grada, a planiran je i vatromet. Nastupiće brojni izvođači, među kojima su Jelena Tomašević, Osvajači, prvaci Opere Narodnog pozorišta u Beogradu, orkestar „Bellezza Serba“, Kragujevački simfonijski orkestar i hiphoperi. To je za InfoKG izjavio direktor Doma omladine, Nebojša Jakovljević.

Od prošle godine Đurđevdnaski koncerti se ponovo organizuju na platou ispred Skupštine grada. Tako će biti i ove godine, a Kragujevčane očekuje trodnevni muzički sepktakl uz vatromet.

U susret Danu grada, 5. maja od 20 do 21 čas nastupiće Jelena Tomašević, a nakon toga koncert će održati grupa Osvajači sa gostima iznenađenja. Podsetimo da su Osvajači u oktobru prošle godine u MTS dvorani u Beogradu održali koncert povodom 30 godina postojanja. Tada su im gosti bili Kiki Lesandrić iz Pilota, Sead Lipovača Zele iz Divljih jagoda, Zoran Milanović iz Smaka i Nikola Mijić iz Alogije. Ko će im biti gosti iznenađenja na Đurđevdanskom koncertu ostaje da vidimo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *