Prema nezvaničnim ali pouzdanim izvorima, tzv. žuta opozicija, koju čini nekoliko frakcija Demokratske stranke (DSS, Nova stranka, LDP), odlučila je da na predsedničkim izborima iduće godine podrži kandidaturu zloglasnog Saše Jankovića zvanog Revolveraš, koji će nastupiti kao nestranački predsednički kandidat.

vuk-pozderac-sa-bakom-sadetom-pozderac

Taktika skrojena u žutom štabu je sledeća: gurnuće potrošenog politikanta i bivšeg funkcionera DS-a Vuka Pozderca-Jeremića u izbornu kampanju u kojoj će ga režimski mediji satanizovati maksimalno zbog afere „Miladin“ u kojoj je Vuk oštetio državu Srbiju za više miliona dolara, uz poruku biračima da Srbiji ne treba Bošnjak i musliman na čelu države, sve dok se Jeremić skroz ne potroši a onda će, pred same izbore, objaviti da će podržati Jankovića, zaštitinika žutih građana!

Tako će, nadaju se demokrate, njihov kandidat Janković izbeći medijsko kasapljenje koje će žuti žrtveni jarac Jeremić primiti na svoja pleća.

Visoki funkcioner Demokratske stranke, koji je insistirao na anonimnosti, otkrio je jednom žutom beogradskom mediju ovaj tajni plan žute opozicije uz ogradu da Janković nije još uvek zvanično prihvatio njihovu ponudu.