OTKRIVAMO: Porodici iz Aleksinca se gubi trag zbog 100.000 evra?!

Policija već pet dana traga za vlasnikom menjačnice Goranom Đokićem, suprugom Gordanom i ćerkom Lidijom, sumnja se da je Goran pozajmio veliki novac čoveku koji nije mogao da mu vrati.


Kako SIA saznaje, postoji nekoliko verzija njihovog nestanka, a jedna od njih je i dug.

Opsežna istraga

 Prema izvoru iz istrage, Goran je jednom čoveku pozajmio oko 100.000 evra za određenu kamatu. Taj čovek, navodno, nije mogao da mu vrati pare. Istraga ide u tom smeru da ih je dužnik možda oteo… Ostale verzije su da su eventualno doživeli saobraćajku i sleteli s puta u neku provaliju ili u Bovansko jezero. Takođe, u opciji je i verzija da su se negde sklonili u strahu od dužnika – priča naš sagovornik i dodaje:

– Goran je ranije bio na meti lopova, ali nikada se nije dogodilo nešto slično. Prekontrolisane su sve kamere u Aleksincu, ne samo za tu noć već i za nekoliko dana unapred. Operativci su složili mozak s kim je Goran kontaktirao prethodnih dana, ko je znao da je u Moravcu kod majke i imaju čak pretpostavke gde je nestao njegov „pasat“.

Kontrolišu se granični prelaz, a počela je i pretraga okoline i Bovanskog jezera. Osnovna je dilema da li je porodica bila primorana da napusti „pasat“…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.