Šef države planira da uđe u predsedničku trku * Predsednik očekuje podršku Vučića i stranke, ali ako do nje ne dođe, biće kandidat Nove Srbije Velimira Ilića, Srpske narodne partije Nenada Popovića i još nekoliko rusofilskih partija i nevladinih organizacija, saznajemo iz nezvaničnih izvora bliskih okruženju predsednika Nikolića * Predsednik Nikolić će na konferenciji za novinare uoči Nove godine uz novogodišnju čestitku građanima Srbije saopštiti da je, na zahtev građana, rešio da se kandiduje za još jedan mandat predsednika Srbije, što je on shvatio kao obavezu i da zato mora da se kandiduje

toma-opet-predsednik-srbije

TOMISLAV Nikolić namerava da istakne kandidaturu za predstojeće predsedničke izbore pre nego što Srpska napredna stranka odluči koga će podržati, tačnije u novogodišnjem obraćanju naciji, saznajemo iz nezvaničnih ali pouzdanih izvora na Andrićevog vencu.

Prema tim informacijama, aktuelni šef države odlučan je u nameri da ostane na Andrićevom vencu još jedan petogodišnji mandat i ući će u izbornu trku nezavisno od odluke SNS.

Sa druge strane, Nikolić očekuje da dobije podršku Aleksandra Vučića i svojih nekadašnjih stranačkih saboraca, pošto je i on njima dao politički „vetar u leđa“ tokom kampanje za parlamentarne izbore.

I iz partije Velimira Ilića, Nove Srbije, stižu informacije da je Nikolićeva kandidatura gotova stvar.

– Činjenica da je njegova pobeda nad Tadićem praktično pokrenula urušuvanje totalitarnog režima Borisa Tadića i njegove zločinačke Demokratske stranke, obavezuje Nikolića  na još jedan predsednički mandat, jer njegov posao zapravo ne samo da nije završen, nego nije ni počeo zbog preuzimanja stranke od strane Aleksandra Vučića i njegove saradnje sa kadrovima kriminogene Demokratske stranke – kaže visoki funkcioner Nove Srbije iz Čačka koji je insistirao na anonimnosti.

Nedavno je u kući predsednika Nikolića u Bajčetini održan sastanak „iza zatvorenih vrata“ kome su prisustvovali Nikolić, Ilić i još neki uticajni tajkuni koji će finansijski podržati Nikolićevu kampanju.

Predsednik Nikolić će na konferenciji za novinare uoči Nove godine uz novogodišnju čestitku građanima Srbije saopštiti da je, na zahtev građana, rešio da se kandiduje za još jedan mandat predsednika Srbije, što je on shvatio kao obavezu i da zato mora da se kandiduje.

KLADIONICA „MERIDIJAN“ PONUDILA KVOTE ZA PREDSEDNIČKE KANDIDATE !

kvote-za-predsednicke-izbore

KVOTE NA NEKE OD PREDSEDNIČKIH KANDIDATA U „MERIDIJANU“

Kladionica „Meridijan“ prva je obelodanila kvote za predsedničke izbore u Srbiji na proleće prema kojima kandidat vladajuće SNS nema veliku konkurenciju. Na osnovu liste veće je pitanje hoće li će se premijer Vučić kandidovati na izborima nego da li će pobediti. Ukoliko aktuelni premijer izađe na crtu, opariće se samo kladioci sa dubokim džepom pošto mala kvota 1,2 donosi 20.000 dinara na uloženih 100.000 (na uloženi dinar zarada je 20 para). S druge strane, ne bi bio iznenađenje ni novi, drugi mandat predsednika Nikolića čiji uspeh donosi četiri puta više novca nego u slučaju pobede premijera. Aktuelni predsednik po kladionicama je znatno bliži da bude kandidat SNS od Vučića.

U ovoj ponudi za sada nema kvota na druge predsedničke kandidate, u prvom redu za Ivicu Dačića, Sašu Mirkovića i muftiju Zukorlića.

Izvor: Politika ekspres