„BIS RECIKLAŽNI CENTAR“, OBEZBEĐUJE EKOLOŠKI DŽEPARAC! 

Zbog izuzetnog interesovanja građana, nastavlja se akcija “Do plaže – preko reciklaže!” započeta povodom Svetskog dana zaštite životne sredine. Naime,  “BiS Reciklažni centar” je pružio mogućnost đacima, studentima, penzionerima… građanima Pančeva i okoline da, čuvajući životnu sredinu – zarade džeparac za letovanje, dopune  “rupe” u penziji, pomognu kućni budžet.Akcija koju su osmislili zove se: DO PLAŽE, PREKO RECIKLAŽE!

 

Sa željom da Pančevo sačuvaju čistim, da se sačuvaju prirodni resursi i afirmiše reciklaža, ali i da se mladi Pančeva edukuju o nužnosti pravilnog odlaganja električnog i elektronskog otpada, za svaki doneti rashodovani električni ili elektronski uređaj, donosiocima ove vrste otpada će biti plaćeno prema cenovniku koji će biti istaknut na namenskim kontejnerima za prikupljanje ove vrste otpada.

Sve što je potrebno je da Pančevci pretraže svoje podrume, tavane, ostave, terase, dvorišta… da pronađu dotrajale i odbačene frižidere, štednjake, televizore, računare, usisivače, miksere, telefone, radio aparate, televizore… i da raskrče kuću od električnog i elektronskog otpada. Pančevo će se „ratosiljati“ starudije, a iznosom dobijenom za otpad koji donosioci predaju na reciklažu – dopuniće se kućni budžet.

Vredne i ekološki osvešćene žitelje Pančeva njihov “ekološki džeparac” čeka od 10 do 18 sati, u Petak, Subotu i Nedelju, 6, 7. i 8. Jula kod obeleženih namenskih kontejnera koji će biti postavljeni na platou ispred Mesne zajednice “Kotež 1”, u Ul. Braće Jovanovića bb i na parkingu ispred zgrade u Ul.  M.  Gorkog 2, u Pančevu. Svi prikupljeni uređaji biće reciklirani u pogonima “BiS Reciklažnog centra”.

Cenovnik možete naći na ovom linku:

http://www.it-recycling.biz/medija-centar/vesti/12-07-04/NASTAVAK_AKCIJE_DO_PLA%C5%BDE_%E2%80%93_PREKO_RECIKLA%C5%BDE_U_PAN%C4%8CEVU.aspx

Dodatne informacije svi zainteresovani mogu dobiti putem pozivanja besplatne eko-linije: 0800 333 033

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *