Predsednički kandidat Saša Mirković najavio je danas podnošenje krivične prijave protiv premijera Vučića zbog niza kriminalnih radnji. Njegovo saopštenje prenosimo u celini:

„Vucic laze i pre nego sto zine!

PODNOSIM MU KRIVICNU PRIJAVU ZBOG ZLOUPOTREBE FUNKCIJE PREDSEDNIKA VLADE!!!

zoran-milojevic-zeljaZoran Milojevic – Zelja je covek koji jeste prebio ovog coveka iz DS u kampanji i rekao sam to jedanput i ne znam kome to nije jasno? Covek je prebijen i gepekovan.

Zoran Milojevic – Zelja jeste covek koji radi u Palati federacije na Novom Beogradu i to Vucic zna. Zelja kontrolise sve radnike u SIV 1 na Novom Beogradu.

Zoran Milojevic – Zelja je Vucicev covek koji po njegovom nalogu „radi“po celoj Srbiji sa onima koji se ne svidjaju Vucicu ili mu se zamere.

Mene je licno sa Zoranom Milojevicem – Zeljom upoznao Aleksandar Vucic i tim povodom mi rekao da pustim Zelju da on radi ciscenje terena.

Rekao sam Vucicu da meni nikakvo ciscenje terena ne treba i zahvalio sam mu se na ponudjenoj pomoci.

Zoran Milojevic – Zelja je covek koji je glavni operativac u svemu na Kosovu a i u Srbiji, i licno radi po Vucicevom nalogu.

Zoran Milojevic – Zelja je covek koji je pretio odbornicima u gradu Zajecaru da moraju da me napuste inace ce njihove porodice ostati bez posla.

Zoran Milojevic – Zelja je covek koji Vucicu dnevno podnosi izvestaje jer je deo Vuciceve mafijaske druzine.

Zoran Milojevic – Zelja je covek koji ne preza ni od cega i on komanduje paralelnim strukturama SNS sacinjenim od aktivista i ljudi koji su zaposleni u MUP i BIA.

Aleksandar Vucic bezocno laze i pravi se naivan i zbog ometanja pravde i sakrivanja pocinioca kao i zbog zloupotrebe funkcije predsednika vlade, u ponedeljak cu podneti krivicnu prijavu protiv Aleksandra Vucica.

Takav covek i kriminalac ne moze da predstavlja moju drzavu u kojoj zive i vasa i moja deca.

Pozivam Aleksandra Vucica, Nebojsu Stefanovica i Zorana Milojevica Zelju na tv duel. Njih trojica i ja sam i predlazem javni poligraf“

Saša Mirković, predsednicki kandidat

Bivsi clan gradskog veca Grada Zajecara i Srpske napredne stranke Aleksandar Milivojevic Pjer, takodje je najavio da ce podneti krivicnu prijavu protiv predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vucica zbog ometanja istrage, priktivanja pocinioca krivicnog dela i zloupotrebe sluzbenog polozaja kao i trgovine uticajem.