Saša Mirković, nosilac liste “Iskreno, časno za život”, koja će nastupiti pod rednim brojem 5 na predstojećim lokalnim izborima u Zaječaru, pružio je bezrezervnu podršku omladini Timočke krajine i Srbije koja danima već protestvuje protiv diktature

SAOPŠTENJE ZA MEDIJE

U saopštenju za javnost, koje prenosimo u celini, Mirković je izrazio nadu da će i stariji građani Srbije slediti svoju decu u pokušaju da se Srbija oslobodi straha i diktature, koja vlada u svim segmentima društva.

– Podržavam omladinu Timočke krajine i Srbije u dizanju glasa protiv diktature jedne grupe ljudi, i krajnje je vreme da se javno progovori o svemu što se dešava u Srbiji a krši sva demokratska i međunarodna prava. Predsednički izbori sprovedeni su u atmosferi straha, medijskog linča i kršenju zakonske procedure, skraćenom vremenu za prikupljanje potpisa podrške građana predsedničkim kandidatima i svih procesa vezanih za predizbornu kampanju, čime se legitimitet tih izbora ozbiljno dovodi u pitanje. Verujem u omladinu  Srbije, verujem u njihov slobodarski duh i njihovu iskrenu želju da nešto promene u Srbiji na bolje, i pružam im apsolutnu podršku u svemu što rade – izjavio je Mirković u saopštenju za javnost.