SNS SURČIN: Ðilas i Janošević su kidnapovali odbornike, sada ugrožavaju Vučića!

Hits: 6

Opštinski odbor SNS Surčin danas je najoštrije osudio monstruozni čin predstavnika SzS, kojim su pokušali da ograniče slobodu kretanja predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću ispred zgrade RTS-a

– Prvi među njima bio je potrčko, potpredsednik GO DS Vojica Janošević, koji je nakon mandata predsednika opštine Surčin završio tamo gde mu je i mesto – u zatvoru zbog korupcije. Zarad ostanka na vlasti 2012. godine Ðilas i Janošević su kidnapovali odbornike kako bi imali većinu u opštini Surčin. Vidimo da se danas sličnim metodama služi i Bastać, koji je imao od koga da nauči – kaže se u saopštenju.

Način na koji postupaju sa najbližim saradnicima, ocenjuje OO SNS Surčina, čist je primer političkih ideja kojih se pridržava SzS, a to su “vezivanje, stavljanje kese na glavu, reketiranje, zastrašivanje, bahatost, korupcija i kriminal”.

Ne možemo ni da zamislimo, dodaje se, kako bi se ponašali prema običnim građanima.

– Poručujemo Ðilasu, Bastaću, Jeremiću, Obradoviću i Janoševiću da Srbija koju vodi Aleksandar Vučić neće ustuknuti pod njihovim pretnjama i da politika zasnovana na nasilju, reketiranju, kriminalu i korupciji neće nikada više biti prihvatljiva za većinu građana Srbije –  zaključuje se u saopštenju.

Pokrenite komentarisanje

Ostavite komentar: