Nikada razrešena afera „Banana“ u kojoj je narkobos Miša Banana u koferu dao donaciju (2,5 miliona evra!) Ivici Dačiću odnosno SPS-u, sada je dodatno podgrejana u novoj aferi * Šurovanje sa narkomafijom trese socijaliste *  Doktor Milan Zarubica koji je nedavno uhapšen u velikoj akciji policije nakon zahteva američkih vlasti, muž je Ljiljane Antić Zarubice i zet je ministra Aleksandra Antića, inače funkcionera SPS-a * Producent i političar Saša Mirković, kandidat za gradonačelnika Beograda Narodnog radničkog pokreta, tvrdi da balkanski kralj sintetičkih droga Milan Zarubica stoji iza velikog finansijskog i političkog uspona svog šuraka Antića * Antićeva sestra se drogirala i pomagala mužu, narko-bosu * Antićeva sestra tužila je državu Srbiju zbog zaplenjenog nakita

Ljiljana Antić Zarubica, Aleksandar Antić i Milan Zarubica

Mirković je rekao da je “kralj sintetičkih droga” Zarubica direktno pomogao Antiću da se obogati.

Mirković je takođe istakao da je Zarubica poklonio skup automobil Antiću još dok nije ni postao predsednik Skupštine grada Beograda. Meni smeštaju afere jer su deca dobila novogodišnje paketiće a dileri i saradnici narko mafije sede u Vladi Srbije. Kakvi su to dvostruki aršini!?poručuje Mirković.

– Mom protivkandidatu iz SPS, dr.Zarubica (ovaj sto pravi sinteticku drogu i prodaje deci) je ZET PO RODJENOJ SESTRI, pa mi je jasno odakle ovoliki reklamni materijal, posto je racun SPS u blokadi! Ovo je informacija koju naši sugrađani treba da znaju! – rekao je Mirković.

Rođena sestra ministra Aleksandra Antića, Ljiljana Antić Zarubica, bila je u braku sa ozloglašenim narko-bosom Milanom Zarubicom koji je 2005. godine osuđen na 11 godina zatvora!

“Moj muže je trebalo da dobije nagradu”

Antićeva sestra stala je 2003. godine u odbranu svog supruga.
Ona je rekla “da je posle devetomesečne analize dokumentacije i iz razgovora sa suprugom uverena da je njen muž isključivo radio na patentiranju novog leka “aneksana” i da bi u nekoj normalnijoj zemlji zbog toga bio kandidat za neku od nagrada, a ne kandidat za izdržavanje zatvorske kazne.”
– Molim Specijalni sud da bude objektivan prilikom suđenja mom suprugu i mom svekru koji su uhapšeni 4. februara ove godine, kada je naš sin Martin imao samo osam meseci. Uverena sam u njihovu nevinost i nadam se da će naš osamnaestomesečni sin imati priliku da bolje upozna rođenog oca i dedu. Moram da kažem i da je velika šteta i sramota što su se pravosudni organi oglušili na molbe porodice da se Milanu, izuzetno lošeg zdravstvenog stanja sa mogućim smrtnim ishodom, obezbede humaniji uslovi u pritvoru, borila se Antićeva sestra 2003. godine da preko medija dokaže suprugovu nevinost.

Antićeva sestra tužila državu Srbiju zbog zaplenjenog nakita!

Mediji su 2012. godine pisali da je Antićeva rođena sestra, Ljiljana Antić Zarubica, bez navođenja da je ona zapravo njegova sestra, 2008. godine tužila supruga narko-bosa zbog povraćaja stvari oduzetih tokom plenidbe.
Tužila je i državu Srbiju!
Antićeva je tada tražila da joj se vrati zlatan nakit i zlatnici koje je policija iz njihovog stana odnela u februaru 2003. prilikom hapšenja njenog tadašnjeg supruga.
– Ljiljana potražuje zlatnu ogrlicu s dragim kamenom, a za njihovog maloletnog sina austrijske zlatnike, koje im je poklonila Zarubičina majka. Vrednost nakita ranije je procenjena na 510.000 dinara, a sud je u aprilu prošle godine doneo presudu u njenu korist, međutim, dragocenosti joj još nisu vraćene. Tužila ga je proforme, pošto ona oduzete stvari traži od države – rekao je tada izvor jednog beogradskog lista.

“Antićeva sestra se drogirala i pomagala narko-bosu”

Izvor upućen u ovaj kriminalni slučaj tvrdi da je i Antićeva rođena sestra igrala ulogu u proizvodnji i dilovanju droge, ali istraga protiv nje nikada zvanično nije pokrenuta verovatno zbog Antićevih veza u SPS-u.
– Kažu da mu je Antićeva sestra pomagala u tome. Kad su živeli u vili na Dedinju ponašali su se bahato. Ona je maltretirala služavke i drogirala se. Pitam se kako neko može biti ministar čija je rođena sestra povezana sa kriminalcem koji je imao fabriku za proizvodnju droge – pita se sagovornik.