Srđan Nogo: Smetam Bošku Obradoviću jer sam protiv privatizacije pokreta Dveri!

Hits: 6

Nakon izbacivanja profesora Miladina Ševarlića iz poslaničke grupe Dveri, sada je usledilo i isključenje poslanika Srđana Noga iz tog pokreta zbog navodne “stranačke nediscipline” * Pokret Dveri se osipa od kako se priključio Đilasovom Savezu za Srbiju i taj trend je, izgleda, nezadrživ…

Srđan Nogo tvrdi da je takva odluka komisije nezakonita, nepostojeća i politička, te da sebe i dalje smatra članom Dveri, a isključenje vidi kao političku eliminaciju i egzekuciju jer, kako je ocenio, ima izuzetno veliku podršku unutar stranke.

[the_ad id=”49848″]

– Ovo je klasičan pokušaj političke eliminacije nezgodnog unutarstranačkog protivnika! Nijedna politička stranka, pa tako ni Dveri nisu privatna prćija kojom se može raspolagati bez poštovanja zakona – naglašava Nogo dodajući i da taj nekakav disciplinski postupak posle kog je on isključen nije uopšte ni vođen, te da on lično nije ni znao šta mu se stavlja na teret niti je mogao da se brani?

 Nažalost kod nas se političari ponašaju kao da su stranke njihova lična imovina – rekao je Nogo.

Nogo dodaje i da lider Dveri Boško Obradović već četiri godine ne dozvoljava da se biraju gradski i opštinski odbori nego se ljudi postavljaju direktno, te dodaje da se unutar Dveri ponašaju kao protiv kojih se bore  – nema sučeljavanja mišljenja već Obradović sve radi sam i čvrstom rukom se upravlja iz jednog centra.

Prema njegovim rečima, od početka je bio protiv ulaska Dveri u privatno udruženje Boška, Đilasa, Jeremića i njihovih drugara.

– Nije tajna ni da sam ja od početka protiv ulaska Dveri u Savez za Srbiju – rekao je Nogo dodajući da je pristupanje nečemu takvom suprotno onome zbog čega su Dveri ušle u politiku.

On je istakao da ne prelazi u drugu stranku, jer samo u Dverima, od svih aktuelnih stranaka, video alternativu i želju da se menja celokupan sistem.

Pokrenite komentarisanje

Ostavite komentar: