Srpsko-hrvatskim licemernim medijima

bogdanovici

Želim da naglasim da je jedno od najplemenitijih načela sporta da se uživa u igri u duhu sportske tolerancije i fer pleja i da na terenu treba da se zaboravi ko je ko i ko je odakle i da svi treba jedni u druge da gledaju kao u sportiste koji su nosioci tog plemenitog načela. Sport ni u kom slučaju ne treba da se koristi kao sredstvo za političku, nacionalnu i „mirovnu“ propagandu.

A, vi ste gospodo novinari sa srpske i hrvatske strane na to zaboravili da ukažete licemerno spominjući i pozivajući se na „besmisao rata i nacionalnih tenzija“ zarad tiraža i lajkova na društvenim mrežama. Ništa vam nije sveto, koristite se sugestivnim rečima u cilju manipulacije čitaocima. Niste ni svesni koliko ste kroz svoje „novinarstvo“ obrukali i kroz blato provukli sport vaših zemalja koristeći ga kao sredstvo za prenos poruke „besmisla rata i nacionalizma“ u koju ni vi sami ne verujete, niste iskreni, a cilj vam je samo da skupljate jeftine poene za vaše još jeftinije portale, novine i sajtove, koji su iskreno rečeno pravo smeće bez kvaliteta bazirano na jeftinim senzacijama poput ove.

Srpski mediji su preko noći bacili senku na još jedno prezime Bogdanović, u očima stranaca, koje je itekako vredno pažnje i više nego ova smrdljiva „vest“ i koje je donelo SREBRNU medalju našoj zemlji, Tijana Bogdanović, kojoj zbog ove ogavštine preti zaborav u očima sveta koji će radije pamtiti Bogdanoviće i „besmisao rata i nacionalnih tenzija“.

Svaka vam čast srpsko-hrvatski licemeri!

Namerno pišem „srpsko-hrvatski“ pošto ste ovaj gnusan čin uradili u tandemu.

Najdebilnije od svega je što polupismenog australijskog komentatora veličate kao prenosioca  „poruke“ samo na osnovu toga što je on naveo da ne zna ko je ko među Bogdanovićima. To što je on izjavio može se protumačiti na dva načina:

  1. Australijanac je toliko glup, daltonista ili ćorav da ne može da po dresu razazna ko je ko
  2. Australijanac zna dobro ko je ko, nego dodatno provocira Srbiju i Hrvatsku ne bismo li još više oči vadili jedni drugima, što je jedan vid nesportskog i neetičkog ponašanja u skladu sa profesijom koju obavlja, uopšte neljudskog.

Je li to vaša „poruka“? Sram vas bilo!

Naglašavam da mi nije u cilju da se Srbija i Hrvatska svađaju, da gajimo mržnju jedni prema drugima, ali rešenje problema sigurno se ne nalazi u srpskim i hrvatskim manipulativnim govnarskim medijima, koje očigledno boli ona stvar da li ćemo mi da se raznežimo ili razbesnimo zbog ove vesti jer im odgovaraju obe mogućnosti. Oni su objavili ono što je trebalo da bi napunili svoje džepove parama za danas i idu u nove „radne pobede“ smišljajući još novih gluposti.

Iskreno i od srca BOGDANOVIĆIMA želim uspeh u daljoj sportskoj karijeri i da se poštuju međusobno na terenu.

A na BOGDANOVIĆEVU sam najponosnija, od srca joj čestitam na osvojenoj srebrnoj medalji! Želim joj puno uspeha, sve i najbolje! Ona je naš pravi BOGDANOVIĆ!

Moju toleranciju, iskrenost i otvorenost prema svom i svakom narodu, pa i hrvatskom ne može niko parama da plati i kupi. Isto važi i za Hrvata koji gaji ista uverenja kao moja. Sve dok to svaki pojedinac iz oba naroda ne nauči, nema iskrenog pomirenja. Tome ne mogu da nas nauče naši prljavi mediji koji su najmanje pozvani da nam daju lekcije.

Imam poruku za kraj srpskim i hrvatskim medijima:

A, do juče ste pljuvali jedni po drugima! I nastavićete ubuduće! Licemeri!

Radmila Stolić

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.