Sudska mafija (1): Krivosudni mafijaši Boška Ničića vladaju u Zaječaru

Redakcija Rikošeta počela je veliko istraživanje „sudske mafije“ ili bolje je reći „krivosudne mafije“ koja hara Srbijom i njenim krivosuđem. Danas vam predstavljamo sudiju Ivanu Rodić iz Zaječara koja je postala sudija zahvaljujući tome što se udala za sina Ničićeve advokatice Jugoslave Rodić ex Sokolović, kod koje inače radi ćerka Boška Ničića.

Inače, Jugoslava je tvorac mnogih ideja kako da spasi Ničića preko svojih postavljenih sudija i tužilaca od procesuiranja zbog mnogih pljački budžeta grada Zaječara.

Iako mlada, Ivana Rodić je vrlo sklona nameštanju i spletkarenju u politici ali i u pravosuđu, jer voli da se bavi nečasnim i protivzakonitim radnjama, ukoliko joj Vladan Nikolić (koji direktno prima naloge od Ničića i Dijane Hrkalović) to naredi ili je na jastuku zamoli.

Ivana je spremna čak i da falsifikuje zapisnike, ispravlja činjenice, ubacuje dokumenta posle glavnih pretresa, kako bi dokazala svoju lojalnost, jer za nju data zakletva kao i za veći deo njenih kolega iz tog suda – ne predstavlja obavezu da radi po Ustavu Republike Srbije!

Danas ova mlada žena, kako kažu naši izvori, jedna je od intimnih prijateljica poznatog kockara i predsednika Osnovnog suda u Zaječaru Vladana Nikolića, jer se osim nje tu pominje i izvesna Bojana…

Koliko su nevinih ljudi osudili, koliko su afera zataškali, koliko su novca oprali za razne političare pod Ničićem, koliko su novca uzeli i koga su sve zaposlili od rođaka, koliko su porodica uništili svojim nameštanjem presuda, ni Interpol ne možeda istraži ali pokušaće ekipa Rikošeta!

Njena doskorašnja svekrva Jugoslava je inače ćerka osnivača SRS, poznatog advokata Stanoja Đorđevića i žena koja je od Osnovnog suda u Zaječaru napravila privatnu prćiju Boška Ničića.

Nastaviće se…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *