Sudska mafija (6): Grafit na zidu zaječarskog suda „Ovde je sve počelo“

Dokaz da u zaječarskim krivosudnim organima cveta ljubav (kako u Višem tuzilaštvu, tako i u Osnovnom sudu!) je i grafit koji je osvanuo ispod prozora Ivana Markovića, zamenika višeg tužioca i njegove koleginice i dugogodišnje ljubavnice  Sonje Milićević, takođe zamenice Višeg tužioca.

 Boško Ničić sa Dinkićevim „ekspertima za pljačku“

Posle afera Vladana Nikolića sa svojim zaposlenim ženama, sudijom i sekretarom suda, koje služe Nikoliću i za obavljanje prljavih poslova, dolazi se i do Višeg tužilaštva tj. pomenutih zamenika koji su u vezi i koji su godinama štitili poznatog politikanta Boška Ničića od odgovornosti zbog njegovih počinjenih kriminalnih dela.

Ivan Marković

Izgleda da su neki građani Zaječara rešili da ovekoveče sve to i da pokažu kako je Ivan Marković sakrio Ničićeva krivična dela i sve to prebacio na ljubavnu priču.

Naime, Ivan Marković nije Boška Ničića procesuirao zbog afere „Ekološka taksa“ i nenaplaćenih 92 miliona dinara od „Fabrike kablova Zaječar“ iako kod njega stoji celokupna dokumentacija koju mu je policija pripremila i dala, prema kojoj je Ničić oštetio budžet grada Zaječara za čak 92 miliona dinara.

Rošomonijada u Zaječaru se nastavlja…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *