Narodni radnički pokret osnovao odbore u Negotinu i Kladovu * Predsednik pokreta Saša Rudić i potpredsednici Saša Mirković i Vilibald Erić prisustvovali osnivačkim skupštinama odbora u Negotinu i Kladovu * Dragan Đilas u Beogradu je ono što je Boško Ničić u Zaječaru, Vidoje Petrović u Loznici, Veroljub Stevanović u Kragujevcu, Milan Đokić – Đokica u Knjaževcu i tako dalje širom Srbije * SNS više ne postoji, tu partiju su davno preuzeli Dinkićevi kriminalci iz G17+ koji se sada svete izvornim naprednjacima Narodni radnički pokret kandidovao je poznatog producenta Sašu Mirkovića za gradonačelnika Beograda

Rukovodstvo Narodnog radničkog pokreta u Timočkoj Krajini

Narodni radnički pokret osnovao je nedavno svoje odbore u Negotinu i Kladovu, šireći mrežu odbora Timočkom Krajinom. Najuže rukovodstvo pokreta prisustvovalo je osnivanju tih odbora:

– Narodni radnički pokret sprema se za izbore u Beogradu ali i za parlamentarne izbore koji će biti raspisani uz beogradske zato što režim pokušava da pobegne od odgovornosti za ovoliku tiraniju i fašizam u kome se nalazimo. Pokušaće da kroz prevremene i ko zna koje po redu parlamentarne izbore dođe do novih četiri godine vlasti, kako bi za tih četiri godine ubrzano i potpuno razorili Srbiju. Ali, to im neće uspeti jer će ove izbore izgubiti, kako lokalne u Beogradu – tako i parlamentarne. Želim da kažem i da radimo na jačanju infrastrukture u svim gradovima Srbije i da nam narod masovno prilazi jer su u ideji pokreta prepoznali da se borimo isključivo za narod, za plate i penzije koje je ovaj zlikovački režim oteo najsiromašnijem delu stanovništva. U Beogradu na lokalnim izborima ću pobediti sve Vučićeve kandidate, među kojima je i Dragana Đilasa, jer njega režim Aleksandra Vučića pokušava da nametne kao novu prevaru! Dragan Đilas u Beogradu je ono što je Boško Ničić u Zaječaru, Vidoje Petrović u Loznici, Veroljub Stevanović u Kragujevcu, Milan Đokić – Đokica u Knjaževcu i tako dalje širom Srbije. SNS više ne postoji, tu partiju su davno preuzeli Dinkićevi kriminalci iz G17+ koji se sada svete izvornim naprednjacima, onima koji su izneli na svojim plećima godine borbe protiv Tadića i Dinkića i koji nikada više neće glasati za ovu Vučićevu lažnu Srpsku naprednu stranku – rekao je Saša Mirković.