UHAPŠEN MASOVNI UBICA IZ MLADENOVCA, LOCIRAN BLIZU KRAGUJEVCA: Osumnjičenom za masakr pretresena vikendica, policija našla oružje!

Policijska potera za Urošem Blažićem (21), koji se sumnjiči za sinoćnje masovno ubistvo u selima kod Mladenovca  uhapšen je u blizini Kragujevca, gde se navodno krio kod ujaka. On je usmrtio 8 ljudi, a 13 ranio, 7 ih je u kritičnom stanju.

On je pucao na tri lokacije – u selu Dubona, Malo Orašje i Šepšin i sejao smrt iz automatskog oružja ubijajući nedužne ljude. Ranjeni koji su dovezeni u Urgentni u stabilnom su stanju posle ukazane lekarske pomoći.

Osumnjičeni ima krivični i prekršajni dosije u vezi sa kršenjem Zakona o oružju i municiji. Među 8 poginulih su mladi policajac koji u tom trenutku nije bio na dužnosti i njegova sestra. Pucao je i u nedužnu decu.

U smederevsku opštu bolnicu „Sveti Luka“ tokom noći je primljeno je deset osoba, četiri su preminule, tri osobe su transportovane dalje za Beograd, a tri su operisane i nalaze se u stabilnom stanju. Jedna osoba ima prostrelne rane stomaka bez povreda unutrašnjih organa, druga je upucana u potkolenice i nalazi se na odeljenju ortopedije, a treća sa višestrukim poverdama organa i otovrenim prelomima, takođe je stabilno. Nezvanično, najmlađi preminuli bio je 2008. godište.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *