UONS: Nino je neprijatno iznenađenje!

nino-brajovic-i-goran-hadzicOdluka aktuelnog režima da na mesto državnog sekretara za informisanje u Ministarstvu kulture postavi Nina Brajovića, podobnog novinara iz vremena slobizma i tadašnjeg specijalnog ratnog izveštača iz spaljenog Vukovara, neprijatno nas je iznenadila i uplašila.
nino-brajovic-progovara-iz-srpskoga-vukovara
 
Nino Brajović se javno zalaže za povampirenje pokojnog Tanjuga i vraćanje te fantomske medijske kuće na državne jasle, odnosno na grbaču sirotih poreskih obveznika Srbije, ukidanje ograničenja u projektnom sufinansiranju medija, kao i obavezivanje osiromašenih i opljačkanih lokalnih samouprava da iz budžeta izdvajaju dva odsto za finansiranje medija.
nino-brajovic-i-veselin-sljivancaninUONS se protivi svemu za šta se Brajović zalaže, a on se najviše zalaže za dalje parazitiranje već privatizovanih medija na grbači sirotih poreskih obveznika Srbije, što je nedopustivo i nemoralno, a i protivzakonito u svim normalnim državama.
Iskreno verujemo da gospodin Brajović neće dugo sedeti u fotelji koja mu je danas dodeljena i da će njegov mandat trajati što kraće.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.