Vesić: Đilas je bio protiv 5.Oktobra, nije hteo da radi za Otpor!

RSS SIA

 • Centar DBA: Puna podrška borbi protiv mafije
  Iako naša policija odlično radi svoj posao, u Srbiji se poslednjih godina vodi pravi rat među klanovima koji uglavnom i nisu iz Srbije. Sa druge strane, mnoge je iznenadilo i hapšenje lica za koje su mnogi verovali da nije moguće da im se tako nešto dogodi. The post Centar DBA: Puna podrška borbi protiv mafije […]
 • Centar DBA: Instagram postaje raj za pedofile
  Internet je pružio velike mogućnosti ali koliko ima prednosti toliko ima i mana. Jedna od opasnijih stvari jeste što je internet otvorio mogućnost pedofilima i raznim drugim predatorima da vrbuju svoje žrtve. The post Centar DBA: Instagram postaje raj za pedofile appeared first on SIA.
 • Vlada Srbije usvojila 7 novih mera, sve se zatvara od 18.00 sati!
  Vlada Srbije propisala je nove mere, koje će početi da se primenjuju od utorka ujutru, pa narednih 10 dana, a prva od njih je skraćenje radnog vremena do 18 sati restoranima, kafićima, barovima, klubovima, kladionicama i tržnim centrima. The post Vlada Srbije usvojila 7 novih mera, sve se zatvara od 18.00 sati! appeared first on […]
 • Preminuo patrijarh srpski Irinej
  Patrijarh srpski Irinej (91) preminuo je jutros u Vojnoj kovid bolnici "Karaburma" gde se nalazio na lečenju zbog zaraze korona virusom. The post Preminuo patrijarh srpski Irinej appeared first on SIA.
 • Srbija naručila čak 3,8 miliona vakcina protiv korone!
  Osim obezbeđenih 1,8 miliona doza, premijerka najavila i mogućnost naručivanja još dva miliona vakcina protiv korone Srbija će biti među prvim zemljama koje će dobiti vakcinu protiv kovida 19, a pored 1,8 miliona doza, koliko je već obezbeđeno prema najvama predsenika Srbije Aleksandra Vučića, razmatra se i nabavka dodatnih dva miliona doza, otkrila je juče […]

Mislio sam da nikada neću da doživim da Ðilas proziva bilo koga za 5. oktobar, izjavio je član Predsedništva SNS Goran Vesić, jer je, kako je rekao, Ðilas bio na suprotnoj strani od ljudi koji su demonstrirali


Vesić je ocenio da je licemerno što lider Saveza za Srbiju Dragan Ðilas govori o 5. oktobru, i istakao da je Ðilasov problem što postoje svedoci njegovog ponašnja pre i posle 5. oktobra. 

Kaže da svedoci mogu da potvrde kako je odbio ponudu Otpora da radi kampanju za njih.

– A kako bi prihvatio kada je u tom trenutku radio sa RTS-om?“, upitao Vesić.

On navodi da postoje i svedoci koji mogu da potvrde da je premijer Srbije Zoran Ðinđić 2001. godine podneo krivičnu prijavu protiv Ðilasa jer je išao po firmama i lažno se pozivao na Ðinđića.

– Dakle, stvarno je licemerno da Ðilas priča o 5. oktobru – poručio je Vesić.

On kaže i da kada je u pitanju bogaćenje, vreme posle 5. oktobra i politika bili su zlatni za Ðilasa. 

– Tada je Ðilas postao Tadićev direktor Narodne kancelarije, Koštuničin ministar i tajkunski gradonačelnik. Kakvko je to vreme za Ðilasa bilo najbolje se vidi po tome da je 2006. godine prijavio da ima ženinu vilu na Dedinju, automobil iz 2003. godine i 70.000 evra ušteđevine. Kada je otišao sa vlasti, 2016. godine prijavio je da ima 24 miliona evra u nekretninama. Tako je u zlatnom vremenu koje je proveo na vlasti ovaj čarobnjak u bogaćenju na račun građana postao milioner – ukazuje Vesić.

Navodi i da Ðilas stvarno misli da će se zaboraviti kako je oteo u Pionirskom gradu zemljište namenjeno za dečije igralište i napravio Kuću Velikog brata, prvi rijaliti u Srbiji na kojoj je zaradio milione.

Vesić kaže da i danas , 5. oktobra, podseća Ðilasa da važi njegov poziv da izađe sa njim na TV duel.

– Kao što sam ga zvao 4. oktobra a zvaću ga i 6. oktobra. Ako se usudi ikada da prihvati poziv na duel biće to prilika da pričamo o tome kako se obogatio ali i šta je zaista radio 5. oktobra 2000. godine – napominje Vesić.

RSS Sport – Dnevni sportski list

Pokrenite komentarisanje

Ostavite komentar: