Najpoznatiji istopolni par u Srbiji dobio je azil prošle godine u Kanadi * Tamo su ovi „golupčići“ živeli u stanu našeg poznatog pisca Davida Albaharija i to parazitski o njegovom i o trošku njegove supruge * Kada im je rečeno da treba da se isele, Boban Stojanović i Adam Puškar su to odbili pa su onda izbačeni iz stana bračnog para Albahari * Boban Stojanović je pretio supruzi Davida Albaharija pa je i policija morala da interveniše

Spolja gladac a unutra jadac…

Boban Stojanović, poznati homoseksualni aktivista, napustio je Srbiju prošle godine s dečkom ili devojkom (!) Adamom Puškarom, jer, kako je rekao, „nije mogao slobodno da hoda ulicom“. On je iz zemlje otišao jer, kako je tada rekao, „nije dobio niti jednu informaciju šta se desilo sa huliganima koji ga napali ni mesec dana nakon napada“.

Ovaj homoseksualni aktivista redovan je na društvenim mrežama, svakodnevno kači statuse i slike. Tako je pored fotografije njega i njegovog partnera napisao:

– Ove dve mede imaju status izbeglica. Kanadske vlasti su nas uzele pod zaštitu na osnovu 23 strane taksativno nabrojanih slučajeva nasilja koje smo doživeli, a koji nisu rešeni. Pljuvanja, dobacivanja, ponižavanje niti diskvalifikacija bilo koje vrste nije navedena, samo ono za šta postoje dokazi, ništa na časnu reč. Prepoznao sam čoveka koji me je tukao, ali ne očekujem ništa.

– Možemo mi našoj zemlji da budemo korisni i odavde. Da iskustva iz nje delimo drugima: kako počinje rat, kako nepoštovanje vodi u bedu i kako ćutanje srozava društvo. I uvek ćemo pomenuti snagu dobrih ljudi – napisao je poznati srpski gej aktivista.

Međutim, u Kanadi je ovaj par homoseksualaca pravio probleme bračnom paru Albahari! Živeli su parazitski 13 meseci (!) u njihovom stanu o njihovom trošku a onda nisu hteli da izađu iz stana! Supruga Davida Albaharija objavila je o tome post na svom profilu na Fejsbuku:

Bojana Albahari Fejsbuk