SERIJA „UBICE MOG OCA“ ZABELEŽILA JE VELIKI USPEH TOKOM EMITOVANJA PRVOG SERIJALA ALI JE NA REŽIMSKIM TELEVIZIJAMA ZABRANJENA JER SE BAVI KORUPCIJOM U POLICIJI * IAKO JE VUČIĆ ZABRANIO EMITOVANJE OVE SERIJE NA REŽIMSKIM TELEVIZIJAMA, NJEGOV LJUBIMAC BOŠKO NIČIĆ JE U INAT NJEMU POSTAO GLUMAC AMATER U TOJ SERIJI * VELIKO INTERESOVANJE ZA OVO DRAMSKO OSTVARENJE I DALJE VLADA A MEĐU GLUMCE PROŠVERCOVAO SE OVOG PUTA I NAJNOVIJI VUČIĆEV LJUBIMAC BOŠKO NIČIĆ, DINKIĆEV EKSPERT ZA PLJAČKU IZ ZLOGLASNE GRUPE G17+ IZ ZAJEČARA * BOŠKO NIČIĆ VOLI DA BUDE U JAVNOSTI NA BILO KOJI NAČIN PA JE TAKO SVOJEVREMENO BIO I U RIJALITIJU FARMA NA KOJOJ SE BAVIO NEIDENTIFIKOVANIM ŽENSKIM GAĆAMA * NIČIĆ U SERIJI GLUMI SOPSTVENU VERZIJU SREĆKA ŠOJIĆA ODNOSNO SEBE, POLITIČARA KOJI PIJUCKA PIĆE U KAFANI I UŽIVA

NOVA SEZONA, NOVI GLUMCI A MEĐU NJIMA I KOMEDIJAŠ BOŠKO NIČIĆ

Nova sezona biće upotpunjena i novim glumcima, a uz njih u ovoj seriji naći će se i aktuelni gradonačelnik Zaječara i kadar Mlađana Dinkića a sada Vučićev ljubimac Boško Ničić.

On će se pored dužnosti gradonačelnika i člana Predsedništva SNS-a oprobati i kao glumac, jer se, u epizodnoj ulozi pojavljuje u nastavku serije ’’Ubice moga oca’’.

Nedavno je to i sam potvrdio objavivši post na svom Facebook profilu, gde se rame uz rame našao sa glavnim glumcima pomenute hit serije, ali i doajenom srpske narodne muzike Šabanom Šaulićem.

Ničić se pojavljuje u nekoliko scena snimanih u kafani kako sedi sa društvo za stolom, pijucka piće i uživa u muzici. Za susednim stolom je glavni glumac Vuk Kostić, koji pije žestoko piće, i prebira uspomene.

“ Pozvali su me i ponudili me da se pojavim u nekoliko kadrova nastavka serije ’’Ubice moga oca’’ i ja sam pristao“, potvrdio je Ničić.

Prva epizoda drugog serijala koja je tokom prošle godine oborila sve rekorde gledanosti u Srbiji „Ubice mog oca 2“ biće emitovana na novom „TOP“ kanalu.

Reč je o digitalnom kanalu koji je od skoro počeo da se emituje samo na SBB-u, Total TV-u i IKOM-u i dostupan je u osnovnoj, analognoj ponudi kao i na D3 poziciji 8, D3i na pozicijama 217 i 253, Total TV-u na poziciji 12 i EON-u.

– Osim onih koji uopšte nemaju kablovsku televiziju, a takvih je puno na selima i u malim mestima, ‘Ubice 2’ neće moći da gledaju ni korisnici IPTV-a ‘Telekoma Srbije’ ni drugih manjih kablovskih operatera, koji ukupno drže oko 46 odsto TV tržišta – objašnjava naš sagovornik iz RATEL-a.

On procenjuje da će gledanost „Ubica 2“ biti znatno manja od polovine TV publike u Srbiji, bez obzira na staru slavu serije:

 Kablovski kanali, bez obzira na sadržaj i promociju koju imaju beleže mnogo manju gledanost od televizija sa nacionalnom frekvencijom. Recimo, američku televiziju N1, koja je svim SBB-ovim korisnicima numerisana na broju jedan i koja ima veliku reklamu jer je to NATO propagandni televizijski kanal namenjen gledaocima na Balkanu, gleda između 50.000 i 100.000 ljudi – objašnjava naš izvor.