Zaječar je juče pao na ispitu zrelosti * Između dva zla, Zaječar je izabrao oba * Čak, sva tri zla koja su ponuđena biračima na lokalnim izborima u Zaječaru juče!


ZAJEČAR PAO NA ISPITU ZRELOSTI

Iako znaju ko je i kakav je Boško Ničić koji je ojadio Zaječar za vreme devetogodišnje vladavine, politički preletač koji je menjao partijske boje i ideologije prema potrebi i datom političkom trenutku, Zaječarci su, ono malo njih koji su izašli na glasanje, dali ovom politikantu čak 30% glasova!
Mnogo za jednog politikanta, previše…
Vladajuća koalicija u Zaječaru, skrpljena od Dinkićevih lopova i Vučićevih radikala, osvojila je takođe trećinu glasova…
Mnogo, ali baš mnogo, za Dinkićeve i Vučićeve kadrove.
A žuta koalicija, koju čine lopovske partije predvođene DS-om, osvojila je čak 18% glasova.
Mnogo, čak i za žute lopove…
I šta sad?
Ništa!
Sada će najgore što ima Zaječar, iz nekoliko partija, napraviti vladajuću lopovsku koaliciju, koja će dokusuriti grad.
Da li je to ono što je narod želeo?
Izgleda da jeste, jer, možda bolje i ne zaslužuje…

NOĆ BEZ SNA

Noćas je bila noć bez sna u Zaječaru za novopečene odbornike sa liste broj 2 i 4, odnosno, za Ničićeve i one sa žute liste.
Zašto?
Pa zato što SNS, sa sve prikolicom SPS-om, nema skupštinsku većinu u novom sazivu u tom gradu.
I već noćas, dok su neki Zaječarci spavali i sanjali nekakvu pobedu na lokalnim izborima, SNS je pokušao da pazarii onoliko odbornika sa liste 2 i 4, „žive vage“, koliko im fali da formiraju skupštinsku većinu.
A kažu da su cifre koje su u ponudi za menjanje tabora, već negde oko 30.000 evra, sa tendencijom rasta…
Jedina lista koja nije bila na prodaju na ovim lokalnim izborima u Zaječaru, bila je lista broj 5 Saše Mirkovića, ali, kako su Zaječarci glasali – tako će i da kusaju četiri godine.
Tužno, i pretužno…

NIČIĆ NAJAVIO SARADNJU SA SNS

Bivši gradonačelnik Zaječara, koji je ojadio ovaj grad, najavio je saradnju sa Vučićevim radikalima i tako potvrdio spekulacije da je sve vreme bio Trojanski konj predsednika Srbije.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=lHyRm3LFI08]